Välj vilken butik du vill hämta dina varor i

Du bestämmer i vilken butik du vill hämta dina varor

Då det ej är tillåtet att skicka brandfarliga produkter per post, hämtar du själv ut dina varor i den butik du väljer.

TIPS: Om du ska resa bort exempelvis över nyår, tänk då på att du kan beställa och hämta ut varorna på den ort du önskar, och på så sätt slipper du att själv transportera fyrverkerierna.

Så här fungerar det:

  • Köp dina fyrverkerier
  • Välj avhämtningsbutik
  • Hämta dina fyrverkerier 26-31 december i din valda butik (hör med din butik vilka dagar som är öppna)

Gå till butiken!

Linders Pyrotekniska AB har funnits i branschen sedan 1983.

Företagets signum har alltid varit högkvalitativa varor, hög service och rätt pris till konsument. Vi finns i Varberg och är ett av de ledande fyrverkeriföretagen i landet med över hundra års samlad branscherfarenhet.

Vi finns över hela landet

Vår målsättning är att vara ledande när det gäller produktutveckling, marknadsföring och försäljning av fyrverkerier. Syftet är att våra återförsäljare skall se oss som en stark och naturlig partner i strävan att bli framgångsrika i sin fyrverkeriförsäljning.

Våra återförsäljare finns i hela landet från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vid sidan av vårt huvudlager i Hunnestad utanför Varberg har vi lager i Hägersten och i Sundsvall.

Linders Pyrotekniska är medlem i branschorganisationen Sveriges Fyrverkeribranschförbund och på så vis med och påverkar viktiga beslut hos myndigheter och media.